Danmarks Stadions
SAS Ligaen
AC Horsens
AGF
Brøndby
Esbjerg fB
FC København
FC Midtjylland
FC Nordsjælland
OB
Randers FC
SønderjyskE
Vejle
AaB

1. Division
AB
FC Amager
FC Fredericia
FC Roskilde
Frem
Herfølge
Hvidovre
Kolding FC
Køge
Lolland F.
Lyngby
Næstved
Silkeborg
Skive
Thisted
Viborg

2. Division Vest
AGF 2
Brabrand
Blokhus FC
Esbjerg fB 2
FC Fyn
FC Hjørring
FC Svendborg
Hobro
Ikast
Næsby
OB 2
Randers 2
Skovbakken
Varde
AaB 2
Aarhus Fremad

2. Division Øst
Avarta
B 93
Brøndby 2
Brønshøj
FC Vestsjælland
Glostrup
Greve
HIK
KB (FCK 2)
Skjold
Skovlunde
Stenløse
Søllerød-Vedbæk
Vanløse
Værløse
Ølstykke

Danmarksserie 1
AB 70
Allerød
Avedøre
B 1903 (FCK 2)
B 1908
Birkerød
Frem 2
Gentofte-Vangede
Helsingør
Herlev
Kastrup
Lyngby 2
Nivå-Kokkedal
Virum

Danmarksserie 2
B 1909
B 1913
B 1921 (LFA 2)
Dalum
Herfølge 2
Køge 2
Middelfart
Nakskov
Nordvest FC
Næstved 2
OKS
Otterup
Sakskøbing
Svebølle

Danmarksserie 3
Fredericia 2
Grenaa
Haderslev (Sønderjyske 2)
Holstebro
Horsens 2
Lindholm
Odder
Silkeborg 2
Tjørring
Vejle 2
Viborg 2
Aabyhøj
Aalborg Freja
Aarhus Fremad 2

Geografisk opstilling
Jylland
Fyn
Sjælland
København
Lolland/Falster
Bornholm

Statistik
Stadionkapacitet
Siddepladskapacitet
Lysanlæg

Diverse
Opdateringer
Søg
Multimedia
Links

Danmarks Haller
Læs også om de danske haller.
Danmarks Haller
Vores guide til de danske haller.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Anmeldelse af Aalborg Stadion
Af Lone Ring Madsen


Tilgængelighed: ***
Der går flere busruter til Aalborg Stadion afhængig af hvilken side man vil hen til. Disse busser er naturligt nok altid fyldte, men det skal til chaufførernes ros siges at de er flinke til at åbne bagdørene så man nemmere kan komme ind (og desuden slipper man på den måde også for at betale:-)) Hvis man skal køre til Aalborg Stadion er der god skiltning fra alle sider, og der forefindes også parkeringspladser. Endvidere kan man også parkere på de tilstødende veje. Det allerbedste er dog at du sagtens kan gå til Stadion inde fra centrum (ta' r 10-15 min.), hvilket også er klart den største oplevelse, da der altid er en mindre folkevandring.

Kontrollørerne: **
Kontrollørerne er flinke til at hjælpe med at vinke biler på plads når man skal ind på p-pladsen og desuden er de også gode til at styre trafikken efter kampen. Kontrollørerne gør sig ikke så bemærket, hvilket vel egentlig er godt nok. De er normalt behjælpelige med at vise på plads, men nogen gange har de dog for travlt med at snakke i deres walkie-talkies. Et stort minus er at de tit ser diverse "ballademagere" der f.eks. kaster med øl og opfører sig uanstændigt, men ikke gør noget ved dem. Spørgsmålet er dog om de har hjemmel til at gøre noget?

Tilskuerpladserne: ****
Man ser godt fra alle siddepladserne på Aalborg Stadion. Dog har de desværre under ombygningen fjernet de suverænt bedste pladser; nemlig dem i hjørnerne hvorfra der var en fantastisk udsigt! Sæderne er udmærkede, dog har de lav ryg. Der er mulighed for at leje puder til billig pris. Ståpladserne er også i orden og man kan altid se noget da trinene er meget brede. Der er tag over alle tribuner.

Faciliteter: ***
Som ved de fleste andre danske stadions er der ALTID kø ved dametoilettet, men dette er under kraftig forbedring via ombygningen. Toiletterne er som regel velholdte, men der er intet spejl (for de forfængelige). Lystavlen er midlertidig pillet ned, men hvis den ny bliver af samme kvalitet som den gamle er den god. Den gav et godt overblik og viste både tiden i minutter/sekunder og grafisk. Desuden skrev den holdenes navne og selvfølgelig stillingen. Højttaleranlægget er godt og der er en ding-dong lyd hver gang der kommer en meddelelse. Dog er lyden for lav ved scoring og man kan derfor sjældent høre hvornår man skal råbe efternavnet på den scorende spiller. Kampprogrammet er, om end der er mange reklamer i det, ganske relevant og der er læsestof til enten pausen eller det sidste kvarter inden kampen. Desuden er der lodtrækning om div. præmier på kampprogrammerne i pausen.

Øl, vand, pølser osv.: ****
Der er god mulighed for at købe diverse ting under kampen. Der er flere salgsboder pr. tribune og desuden går der is og sliksælgere rundt nede ved banen gennem hele kampen. Udvalget er forholdsvist stort og ketchuppen i pølseboderne er god.

Børnevenlighed: ****
Det er ikke svært for børn at finde rundt på stadion. De kan f.eks. sagtens finde tilbage til deres forældre hvis de sidder på siddetribunen. Desuden overlades det ofte til de stående børn (uskreven regel) at stå helt nede ved banen.

Priser: **
Det er temmelig dyrt at være på Aalborg Stadion. Siddepladserne er oppe i 95-100 kr., mens ståpladserne ligger i 35 for børn og pensionister og 75 for voksne. Kampprogrammet koster 10 kr. og slik, sodavand, øl, pølser m.m. er dagspriser.

Tilskuere: ****
Der er generelt altid mange tilskuere på Aalborg Stadion. På den ene endetribune har fanklubben hjemme og her er der som regel en god stemning. Man kan høre enkelte mavesureopstød, men der findes som regel altid fælles fodslaw om mere positive tilråb. Den ene siddetribune er der ufattelig meget gang i af en siddetribune at være. Den ses tit som starter af bølge eller andet. Den anden endetribune huser udeholdets fans og de mere "stille" tilskuere. Den sidste siddetribune huser hovedsageligt sponsorer m.m., de er til tider svære at få gang i. Generelt gældende for tilskuerne på Aalborg Stadion er dog at de alle støtter op om f.eks. bølgen når den kommer i gang og alle er også for det meste med på taktfaste klapsalver, især når hjemmeholdet løber ind under musikledsagelse. Hele stadion er i ualmindelig grad også med på at råbe spilleres efternavn efter scoringer. Idet tribunerne er særdeles tæt på banen er stemningen ofte meget intens i store øjeblikke, hvilket gør at man altid på et eller andet tidspunkt under et besøg på Aalborg Stadion får gåsehud!

Konklusion: ****
Helhedsindtrykket af Aalborg Stadion er generelt meget positivt, hvilket uden tvivl skyldes den intensitet der altid er tilstede. Til trods for at Aalborg Stadion er ved at udvikle sig til et topmoderne stadion, har man formået at bevare denne stemning. Dette hænger også sammen med at andre end den ene endetribune står for at sætte noget i gang stemningsmæssigt. Kombineret med at stadion faktisk ligger inde i byen, giver det alt i alt et Aalborg Stadion som er værd at besøge for både børn og voksne også selvom priserne er lidt krydrede. Det er for det meste pengene værd.


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Andre: Jylland
Billund
Brande
Brønderslev
Ebeltoft
Esbjerg IF 92
Fanø
Frederikshavn
Godthåb
Grindsted
Hadsund
Herning
Hirtshals
Holtet
Lemvig
Løgstør
Nordals
Nykøbing M.
Nørresundby
Oksbøl
Ribe
Ringkøbing
Skagen
Skanderborg
Skjern
Skærbæk
Struer
Støvring
Sæby
Sædding-Guldager
Sønderborg
Tarm
Tønder
Vejen
Vejgaard
Viby
Vildbjerg
Vojens
Vorup
Aabenraa
Aars

Andre: Fyn
Assens
Bogense
Fjordager
Faaborg
Glamsbjerg
Hårby
Kerteminde
Korup
Marienlyst
Nyborg
Nørre Åby
Ringe
Rudkøbing
Strib
Tved
Tårup

Andre: Sjælland
Albertslund
Ballerup IF
Espergærde
Frederikssund
Frederiksværk
Gladsaxe-Hero
Haslev
Hedehusene
Hillerød
Humlebæk
Hundested
Hørsholm
Ishøj
Jyderup
Kalundborg
Korsør
Ledøje-Smørum
Lundtofte
Møn
Måløv
Nykøbing Sj.
Præstø
Ringsted
Rundforbi
Skodsborg
Skovshoved
Skælskør
Solrød
Sorø
Taastrup
Vordingborg

Andre: København
Dragør
Frederiksberg
Jægersborg
KFUM
Prespa
Rødovre
Østerbro

Andre: Øerne
Allinge
B1990
Døllefjelde Musse
Gudhjem
Maribo
Nexø
Rødby
Rønne
Stubbekøbing
Svaneke
Sydfalster
Aakirkeby

Ekstra: Skåne
Christianstad
Engelholm
Eslev
Helsingborg
Hesselholm
Højenæs
Landskrone
Lund
Malmø
Simmershavn
Skanør-Falsterbo
Trelleborg
Ysted
Åhus

Kontakt
Skriv til Webmaster
Tilføj et Stadion
Skriv en anmeldelseOpdateret d. 11.2.2002